19 & 20 Oktober 2024

Aanvang event 9:00

24H warrior - oktober

Om jezelf een 24 uurs warrior te mogen noemen zal je jouw lichaam en geest tot het uiterste moeten beproeven, om de rest van je leven te mogen opscheppen met jouw unieke en bizarre prestatie tijdens feestjes en verjaardagen.
Deze slopende 24 uur is dan ook alleen weggelegd voor de ultimate warrior die echt eens next level de uitdaging zoekt in zijn of haar grens verleggen.

Wat kun je verwachten?

 • Natuurlijk vele uitdagende obstakels.
 • Een run door een uniek, prachtig natuurgebied met strand, bossen, heide, zandgroeves en bunkers.
 • Een grensoverschrijdende ervaring zowel letterlijk als figuurlijk.
 • Aan de start ontvang je een Judoband die je nodig hebt om obstakels te overwinnen.
 • Een unieke medaille en finishershirt Die speciaal is gecreëerd voor deze unieke 24 uurs ultimate warrior.
 • Voldoende eet- en drink posten.
 • Omkleedruimtes en douches met warm water.

De PIT ( overdekte tent )is gecreëerd voor alle 24 UURS deelnemers en zit bij de ticket prijs inbegrepen.
Hier kun je het volgende verkrijgen:

 • De hele dag eten en drinken. ( koffie, thee, soep, noodles….etc ).
 • Je kunt hier even rusten.
 • Magnetron om je eigen eten op te warmen.
 • Toiletten en douches met warm water.

AL HET BOVENGENOEMDE IS INBEGREPEN BIJ TICKET PRIJS
en voor €30,- kan jouw buddy ingeschreven worden en gebruik maken van dezelfde faciliteiten.

Er zijn meer dan genoeg eet- en drink posten op het parcours. Het is niet nodig om zelf iets mee te nemen, dit mag uiteraard wel. In de Pit kun je je eigen eten en drinken plaatsen.

Er kan overnacht worden met een eigen tent of camper op het terrein van Drakenrijk. Stroom is aanwezig, echter willen wij er op wijzen dat men zelf dient te zorgen voor een Camping/Verloop stekker naar 220volt. De kosten van een campingplaats zijn €35,- per persoon, per nacht. Je bent van harte welkom op vrijdag 18 oktober tussen 18.00uur en 20.00uur om je tent/camper een plekje te geven.

 24-UURS REGELS

❌Briefing in startvak 08.30 uur.

❌Start zaterdag 09.00 uur.

❌Er dient tenminste 77km gelopen te worden. Dat is de ultra (56km) afstand + 3x rondje 7km.

❌Na ieder gelopen rondje van 7km ontvangt de deelnemer een nieuwe kleur. Ultimate Warrior polsbandje die gelijk staat aan de opeenvolgende kleuren als dat van de judoband.

Voorbeeld: 56km ultra volbracht, is starten met de 7km rondjes en starten met de eerste kleur (⚪wit) polsbandje. Bij de start van 2e rondje 7km krijgt de deelnemer zijn of haar nieuwe kleur (🟡geel) polsbandje. Bij de start van 3e rondje 7km krijgt de deelnemer zijn of haar nieuwe kleur (🟠Oranje) polsbandje. Dit opeenvolgend tot en met het ⚫zwarte polsbandje, dit staat gelijk aan het behalen van de afstand van 105km. Mocht de deelnemer over deze afstand heen gaan, zal na ieder volgend rondje van 7 een “knipje” worden gegeven in het zwarte polsbandje.

❌Er geldt een cutoff time van 12.00 uur voor de 56km (ultra) 

❌Een obstakel NIET halen is 10 PUSH-UPS maken.

❌Een obstakel skippen is niet toegestaan. Er dient ten aller tijde een serieuze poging gedaan te worden.

❌Er dient gefinisht te worden zondagochtend tussen 07.00 uur en 09.00 uur.

❌Bij een finish ná 09.00 uur worden de kilometers van de laatste ronde NIET meegeteld in het totaal aantal gelopen kilometers.

❌Atleten die finishen vóór zondagochtend 07.00 uur en/of minder dan 77km hebben voltrokken ontvangen GÉÉN 24 uurs medaille maar ontvangen de ULTRA medaille.

❌Voor de atleten met de meest gemaakte kilometers (zowel bij dames als heren als TeamRelay) is er naast de 24 uurs medaille, een Katana te verdienen.

❌Prijsuitreiking van de 24 uurs  is zondag 20 oktober om 09:30 uur.
Prijsuitreiking voor de nummers 1,2 en 3 bij de Heren.
Prijsuitreiking voor de nummers 1,2 en 3 bij de Dames
Prijsuitreiking voor de nummers 1,2 en 3 bij de TeamRelay.

❌De Ultra en 24 uurs lopers krijgen een UW hesje, waarmee ze goed herkenbaar zijn voor andere lopers en hiermee voorrang krijgen bij de obstakels. Deze mag je uiteraard als collectors item toevoegen aan je verzameling.

24 HOURS TEAM RELAY REGELS 

❌Deze regels zijn aanvullend op voorgaande regels.

❌De team relay bestaat uit 3 personen.

❌Deze 3 personen dienen gezamenlijk (dus alle 3 tegelijk) eerst de Ultra afstand af te leggen.

❌Daarna volgt de RELAY op het parcours van 7km. Deze relay wordt gestart door 1 persoon  van het team, en krijgt een wit siliconen polsbandje. Dit banden systeem is hetzelfde als de individuele 24H. Echter worden de bandjes overgegeven en dienen alle bandjes (tot zwart) gedragen te worden door de persoon die op dat moment de relay loopt.

❌Het is een verplichting om de Relay in dezelfde volgorde te blijven lopen. D.w.z. persoon nr 1 start de 4e ronde van 7km. Persoon 2 start de 5e ronde van 7km en persoon 3 start de 6e ronde van 7km. Etc…

❌Er dient door ieder persoon van het team minstens 2 rondes van 7km gelopen te worden om een 24 uurs medaille te verdienen en eventueel recht te hebben op 1 van de 3 katanas.

❌De totaal gelopen afstand door het team van 3 personen, wordt gemeten door het totaal aantal gelopen rondes van 7km en 1x de Ultra afstand van 56km.

❌Naast een individuele 24 uurs medaille voor ieder teamlid, is het voor het team ook mogelijk een Katana te verdienen. Voor de 3 teams met de meest gemaakte kilometers zal er een uitreiking zijn van deze 3 bijzondere katana’s.

UNLEASH YOUR INNER WARRIOR

Scroll to top